Werkwijze

Het zorgvuldig uitkiezen van een trouwambtenaar is de moeite waard! Een persoonlijk verhaal tijdens de ceremonie op de dag van je leven, jullie huwelijk!

Als BABS Con sluit ik een huwelijk op een ontspannen en intieme manier, waarin humor en interactie sleutelwoorden zijn voor deze trouwambtenaar.

,,Het komende uur ben je overgeleverd aan deze man en ben je voor even slechts te gast op je eigen bruiloft. En weet je; je zou het niet anders willen! Dit is waarom je hebt gekozen voor hem. Dit is het spectrum waarin trouwambtenaar Con Bolderman acteert en waarin zijn kwaliteit het best tot zijn recht komt. Hoe eerder je dat beseft, hoe eerder de magie kan beginnen. Jullie magie. “Sit back and enjoy the ride.”

De huwelijksceremonie is het hoogtepunt van jullie dag. Ik ben van mening dat een ceremonie, relaxt en wat losser mag zijn, met een lach en een traan. Géén opgelezen verhaal, maar een persoonlijk verhaal die het bruidspaar en gasten verrast! Geef samen met mij invulling aan jullie huwelijksceremonie. Een persoonlijk verhaal, een onvergetelijke speech met aandacht voor het verleden, heden en de toekomst!

Heb je gekozen voor een officiële trouwlocatie, een ceremonieel huwelijk of laat je je partnerschap omzetten naar een huwelijk, dan ben ik Babs Con dé trouwambtenaar in binnen- en buitenlandh

Ceremonie

Waarom kiezen voor mij als jullie trouwambtenaar:

  • Humor, dit is geen geschreven feit en dit gebeurd vaak geheel intuïtief en als reactie op.
  • Interactie, ik hou ervan jullie gasten er bij te betrekken waar nodig.
  • Creativiteit, doordat ik jullie verhaal vertel terwijl ik rondloop geeft mij dit vaak de kans om te improviseren en creatief te zijn.
  • Verrassend, dit zegt het natuurlijk al, er zal altijd een verrassing zijn.
  • Betrokken, als ik de namen van jullie gasten ken, voelen de gasten zich meer betrokken.
  • Origineel, het is geen standaard praatje dus, laat jullie verrassen en kies voor mij, Babs Con