trouwambtenaar con

Verhalen vertellen, vol beleving en vol van alle emoties die daarbij horen, is mijn passie. Mijn passie is ook alles wat te maken heeft met Italië en Sicilie. Denk aan de Italianen die hun taal met veel beweging en emotie uiten. Zij vieren het leven. In jullie Ceremonie maak ik ruimte voor een lach en een traan Een goede verteller/ spreker, weet alles in zijn verhaal naar voren te laten komen. Geen opgelezen stukjes, ieder verhaal is immers uniek. En met mijn creatief sausje overgoten, wordt het zeker geen standaard ceremonie.

Die Italianen… waar je mee omgaat word je mee besmet, en dit is zeker waar. De gepassioneerde stijl van vertellen (wel op een lager pitje dan de doorsnee italiaan) zie ik ook in mijzelf terug.

“Laat het los. Tot op dit moment heb je de volledige controle gehad. De taart die je wilt eten. De champagne die wordt geschonken. Welke kleding je draagt en wie er straks z’n handtekening mag zetten op de trouwakte. Het lag allemaal in jouw eigen handen. Maar dat is voorbij.”

enthousiasme

In 2009 kreeg ik de kans om trouwambtenaar te worden. Zonder te weten wat dit precies zou inhouden. Meteen voor de leeuwen gegooid, en vol enthousiasme aan de slag gegaan. Steeds mezelf uitgedaagd om het anders te doen en toch de persoon blijven die ik ben. En Babs Con was geboren.

Ik sta voor relaxte ceremonies, waarin ik als spreker jullie verhaal vertel. Dit doe ik op een creatieve en unieke manier. vol emotie. die jullie ceremonie meer diepgang geeft.

Het mooiste is dat ik jullie ontmoeting en belevenissen in het leven met dezelfde emotie kan overbrengen zoals jullie ze hebben beleefd. Jullie gasten betrek ik bij de ceremonie, zodat het super persoonlijk wordt.

In mijn werk als trouwambtenaar blijf ik op zoek naar uitdagingen. Dat mijn werk als Trouwambtenaar nog waardevoller.

Wil je geen standaard huwelijksvoltrekking en durven jullie de controle over de ceremonie aan mij over te laten, dan ben ik je Babs!