Werkwijze van BABS Con

Het zorgvuldig uitkiezen van een trouwambtenaar is de moeite waard! Een persoonlijk verhaal tijdens de ceremonie op de dag van je leven, jullie Huwelijk! BABS Con sluit het huwelijk op een ontspannen en intieme manier, waarin humor en interactie sleutelwoorden zijn voor de werkwijze van deze trouwambtenaar.

,, Jouw gasten zijn het publiek maar let op; deze waarnemers staan niet slechts ongebruikt langs de zijlijn. En de cabaretier die aan het woord is lijkt steeds minder op een trouwambtenaar en steeds meer op die vriend waarvan je blij bent dat hij er bij is”. 

De huwelijksceremonie is één van de hoogtepunten en uiteindelijk draait het om het Ja woord, laat dit tot een onvergetelijk moment maken.  Con als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand is van mening dat de trouwceremonie best wat losser en leuker mag.
Géén opgelezen verhaal van een toegewezen trouwambtenaar dat bij elk bruidspaar hetzelfde is, maar een persoonlijk verhaal die het bruidspaar en gasten verrast is zijn werkwijze! Geef samen invulling aan jullie huwelijksceremonie. Een persoonlijk verhaal, een onvergetelijke speech met aandacht voor het verleden, heden en de toekomst!

werkwijze BABS Con

Heb je gekozen voor een officiële trouwlocatie, een ceremonieel huwelijk of laat je je partnerschap omzetten naar een huwelijk, BABS Con is dé trouwambtenaar in binnen –en buitenland.
Wil je dat er vandaag, morgen en voor altijd over jouw huwelijksvoltrekking wordt gesproken, neem dan contact op met BABS Con.

Kennismaken met de werkwijze van BABS Con

Kennismaken is net zoals jullie eerste ontmoeting de eerste stap. BABS Con komt graag bij jullie thuis langs of op een afgesproken plaats en vertelt alles wat je wilt en moet weten. Daarna kunnen jullie tenslotte pas zeggen of Con jullie trouwambtenaar mag zijn. Als jullie besluiten dat BABS Con jullie mag trouwen, dan bevestigt hij dit per mail.
In een tweede langer gesprek met elkaar, waarin hij jullie echt leert kennen geven jullie invulling aan de huwelijksvoltrekking. Hij vraagt naar geluksmomenten, goede –en minder goede eigenschappen, vraagt naar de belangrijke mensen in jullie leven en ontvangt graag foto’s. Dit geeft Con een kijkje in jullie leven!

Op de trouwdag is Con minimaal een uur voorafgaande de trouwceremonie aanwezig, voorbereiding is voor Con erg belangrijk. Hij verzorgt jullie trouwceremonie, deze duurt meestal zo’n 60 minuten. Bourgondiër Con mag vaak mee toosten op jullie huwelijk en vertrekt vervolgens.

Het benaderen van mensen om het bruidspaar heen zorgt voor interactie en betrokkenheid, dat maakt de ceremonie verrassend en nog persoonlijker!

Wil je op een echt unieke manier trouwen? Kies dan voor een ceremonieel huwelijk met Con als jullie trouwambtenaar!

Soms is het zo dat je wil trouwen op een speciale locatie, maar dat het geen officiële trouwlocatie is. Of op een tijdstip dat bij de gemeente niet is toegestaan. Dan kun je kiezen voor een ceremonieel huwelijk. Jullie zetten dan je handtekening bij de gemeente op de officiële huwelijksakte (een korte handeling, die ook op maandagochtend gratis kan!). De ceremonie laten jullie vervolgens door Con voltrekken. Er kan dan ook een akte ondertekend worden (deze is alleen niet rechtsgeldig) en Con zorgt voor het trouwboekje. Op deze manier kun je trouwen wanneer en waar je maar wilt, ook buiten, in de lucht of in de tuin!

Con Bolderman
Con BoldermanTrouwambtenaar

Jullie trouwambtenaar heet Con Bolderman, al sinds 2009 beëdigd als Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS Con) voor de Gemeente Rhenen. Wonend in Arnhem reist hij graag Nederland door als jouw trouwambtenaar. Waar jullie in Nederland ook willen trouwen , alles is mogelijk!

Martijn en ik willen je nogmaals bedanken voor de super leuke ceremonie! Wij zijn erg blij dat jij ons hebt willen trouwen. Iedereen heeft het er nog steeds over! Je hebt het zo leuk en persoonlijk gemaakt, het kon echt niet beter!
Remar & Martijn, Bruidspaar, 24-04-2015
We zijn weer een beetje geland na de prachtige vrijdag in oktober. Graag willen we je nog bedanken voor de mooie, persoonlijke, sprankelende ceremonie. Leuk dat onze kinderen er zo bij betrokken werden. Nogmaals dank, bijzonder dat iemand die je vooraf niet kent zo dichtbij kan komen.....
Gerant & Marika, Bruidspaar, 01-01-2016