Vergoeding voor BABS Con

Als jullie besluiten te trouwen via de gemeente, krijg je een trouwambtenaar toegewezen. De vergoeding per gemeente (gemeentelijke leges) verschillen behoorlijk. Dit zijn kosten voor het opmaken van de akte en het inschrijven van het huwelijk.

Kiezen voor trouwambtenaar Con

Ben je op zoek naar een zelfstandig trouwambtenaar die jouw huwelijk persoonlijk maakt? Met BABS Con krijg je een persoonlijke ceremonie, Trouwambtenaar Con steek veel tijd in het schrijven van een persoonlijke speech, hij heeft zijn eigen werkwijze. De fee voor trouwambtenaar Con gaat in overleg. De nader te bepalen vergoeding is exclusief de trouwtarieven van de gemeente.
Bij een ceremonie in het buitenland is het verstandig om contact op te nemen met BABS Con.

BABS Con als zelfstandige trouwambtenaar moet voor één dag worden benoemd in jullie gemeente, de plaats waar jullie huwelijksvoltrekking gaat plaats vinden.

DE CEREMONIE IS EEN HOOGTEPUNT TIJDENS JOUW TROUWDAG, MAAK DIT SPECIAAL MET JULLIE PERSOONLIJKE VERHAAL! KIES VOOR ZELFSTANDIG TROUWAMBTENAAR: BABS CON

Babs Con

BABS Con is een investering, maar je krijgt er iemand voor terug die bevlogen is en een ceremonie die je je hele leven bij zal blijven. BABS Con besteedt veel tijd aan jullie als toekomstig bruidspaar en is oprecht geïnteresseerd. Geen toegewezen ambtenaar, waarbij je een nummer bent en waarvan je hoopt dat hij/zij jullie goed heeft geïnterpreteerd tijdens het korte gesprek over jullie levensverhaal!
Met BABS Con weet je van tevoren dat hij jullie ja-woord onvergetelijk gaat maken en wacht je niet totdat de ambtenaar van de gemeente contact me je opneemt.

Als je ziet wat je er allemaal voor doet is het helemaal niet duur!

Echt een persoonlijke trouwceremonie!

Heb je bijzondere wensen, deel deze met BABS Con. Deze zelfstandige trouwambtenaar is creatief en gaat samen met jullie op zoek naar een manier om jullie wens in vervulling te laten gaan.
Heb je nog géén idee wat er allemaal mogelijk is, BABS Con is een professional die kan inschatten wat bij jullie past en zal op basis daarvan met jullie meedenken en suggesties geven.

Wil je zelf kiezen wie jullie zelfstandig trouwambtenaar wordt en verzekerd zijn van kwaliteit? Dan is BABS Con jullie trouwambtenaar!

Op naar een onvergetelijke en persoonlijke trouwceremonie!

Con Bolderman
Con BoldermanTrouwambtenaar

Jullie trouwambtenaar heet Con Bolderman, al sinds 2009 beëdigd als Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS Con) voor de Gemeente Rhenen. Wonend in Arnhem reist hij graag Nederland door als jouw trouwambtenaar. Waar jullie in Nederland ook willen trouwen , alles is mogelijk!

Martijn en ik willen je nogmaals bedanken voor de super leuke ceremonie! Wij zijn erg blij dat jij ons hebt willen trouwen. Iedereen heeft het er nog steeds over! Je hebt het zo leuk en persoonlijk gemaakt, het kon echt niet beter!
Remar & Martijn, Bruidspaar, 24-04-2015
We zijn weer een beetje geland na de prachtige vrijdag in oktober. Graag willen we je nog bedanken voor de mooie, persoonlijke, sprankelende ceremonie. Leuk dat onze kinderen er zo bij betrokken werden. Nogmaals dank, bijzonder dat iemand die je vooraf niet kent zo dichtbij kan komen.....
Gerant & Marika, Bruidspaar, 01-01-2016