Trouwen op het strand in Noordwijk, Tulum Beach

trouwen op het strand

Als zelfstandig ambtenaar gaat je hart sneller kloppen om een bruidspaar te trouwen op het strand. Een bruiloft aan zee blijft populair, de zee trekt mensen aan en is enorm romantisch. Trouwen aan het strand in een prachtige jurk met de blote voeten in het zand, zie jij het al voor je?

In augustus van dit jaar mocht trouwambtenaar Con Bolderman het huwelijk van Sonja en Erik voltrekken op het strand in Noordwijk. Samen met dochter Veda trouwen op het strand in Noordwijk bij strandtent Tulum Tulum. In Nederland moet je voorafgaande altijd rekening houden met minder mooi weer. Dit prachtige bruidspaar was ‘in zee gegaan’ met een prachtig paviljoen voor dé strand bruiloft. Van binnen ziet deze strandtent er super gaaf uit.

Na een kennismakingsgesprek, de eerste ontmoeting, bij het aanstaande bruidspaar en kleine Veda thuis. Waarbij Babs Con sprak over van alles wat het bruidspaar wilde weten en moest weten. Na een kennismaking kan je immers pas zeggen of Babs Con je mag trouwen. Na een heerlijk ongedwongen gesprek vetrok Con in zijn Fiat 500 huiswaarts, maar al in de auto begon het bij Con te kriebelen..
Het zou toch supergaaf zijn als hij dit prachtige bruidspaar mag trouwen op het strand in Noordwijk. Hij stuurde Sonja en Erik een whatsapp;
,,het zou geweldig zijn als ik jullie huwelijk op het strand van Noordwijk mag voltrekken!’’.
En seconden later kreeg Con direct een fantastisch antwoord terug:
,,Ja, wij willen ook graag door jou getrouwd worden’’.

trouwen in NoordwijkEnthousiast en impulsief als Con is, reed hij direct door naar Tulum Tulum in Noordwijk. Hij genoot in de zon van het feit dat hij op die plek een super gaaf bruidspaar gaat trouwen aan het strand van Nederland. Genietend van een G&T dacht hij:

Wat is er nou romantischer dan te trouwen op het strand in een prachtige jurk met de blote voeten in het zand? En vervolgens een knallend strandfeest?

Babs Con heeft al eerder een burgerlijk huwelijk mogen voltrekken tijdens een strand bruiloft, zelfs op het strand van Miami Florida USA.

Vervolgens is Babs Con nog een tweetal keer langs geweest bij het toekomstige bruidspaar, waar hij het bruidspaar echt is gaan leren kennen en invulling is gaan geven aan de persoonlijke huwelijksvoltrekking. Er is gesproken over de geluksmomenten in het leven van Sonja en Erik, alsmede die van Veda. Goede –en minder goede eigenschappen en de belangrijke mensen in het leven van dit mooie bruidspaar passeerde de revue. Tevens ontving Con foto’s van mooie momenten in het leven van het dit gezellige gezin. Zelf heeft Babs Con nog een zwemlesje gegeven aan Veda.

De trouwdatum voor deze bruiloft aan zee!

Mocht je willen trouwen op het strand in Nederland, dan zijn de maanden mei, juni, juli, augustus en september de beste periode. In mei en juni is het zeewater nog niet erg opgewarmd, hierdoor kan het ’s avonds sneller afkoelen en heb je kans op zeemist.

12 augustus 2018 was de grote dag en ging Babs Con op weg naar Noordwijk voor het huwelijk.
Een prachtig zonovergoten dag, in een ontzettend romantische setting, met superlieve mensen om je heen, zoals Con schetst. Trouwen op het strand is heerlijk! Je krijgt er meteen een relaxed en vakantiegevoel van.

De sfeer van trouwen op het strand

bruiloft aan zeeDe sfeer van een bruiloft op het strand is geweldig! Het is romantisch en heeft een informele sfeer. De live muziek en een gezellig strandfeest. Ook is er ontzettend gelachen tijdens de ceremonie om de toeschouwers die kwamen kijken in hun zwembroek en bikini. De gasten voor het huwelijk zagen er fantatsisch uit, comfortabel met slippers of zelfs op de blote voeten met een o zo heerlijke Ray-Ban. De huwelijksvoltrekking was werkelijk fantatstisch, de zonsondergang gaf een romantische sfeer en gaf ontzettend mooi licht. Genieten van de ondergaande zon met alle dierbaren om je heen. De decoratie die het bruidspaar had gekozen waren subtiel en heerlijk ongedwongen. Dromenvangers, Ibiza parasols, subtiele verlichting en prachtige houten pilaren met verse bloemen.

Kinderen tijdens een huwelijk op het strand

kinderen trouwenMet dochter Veda had trouwambtenaar Con een fantastische klik. Het benaderen van mensen om het bruidspaar heen zorgt voor interactie en betrokkenheid, dat maakt de ceremonie verrassend en nog persoonlijker. De kinderen kunnen heerlijk spelen op het strand en misschien zelfs wel even zwemmen in de zee. Veda was heerlijk aan het spelen met alle andere kinderen op het strand en had géén zin om de ringen te brengen. Babs Con heeft Sonja, Erik en Veda getrouwd als gezin en Veda beloofde altijd erg lief te zijn voor papa en mama. Gelukkig wilde Veda nog wel even knuffelen met Con.

 

Babs Con wilt via deze weg het prachtige bruidspaar bedanken voor het vertrouwen, de vriendschap en fantastische dag. Een dag om nooit te vergeten, zonovergoten trouwen op het strand van Noordwijk, Tulum beach, Sunny Wedding.
Strand bruiloft