Trouwen op het strand in Nederland is al te gek, maar wat als je een prachtig bruidspaar mag trouwen in een prachtig baaitje in de plaats Miami Platja (kustplaatsje onder Barcelona)!

Als trouwambtenaar, maar zeer zeker ook als vriend van Thijs & Stacey heb ik op vrijdag 16 mei 2014 voor dit prachtige bruidspaar een ceremonieel huwelijk mogen voltrekken. Want zeg nu zelf:

Wat is er romantischer dan trouwen op het strand in een prachtige jurk met slippers aan?

Het was al fantastisch dat mijn vrienden Thijs & Stacey me vroegen of ik ze wilde trouwen! Toen ze zeiden dat dit in Spanje zou plaatsvinden, in een kleine kustplaats net onder Barcelona, Miami Platja genaamd, was ik ontzettend enthousiast. Als trouwambtenaar heb ik al op veel plekken getrouwd, maar dit was wel ontzettend idyllisch.

trouwen op het strand

De sfeer van een bruiloft op het strand is geweldig. Het is romantisch en erg ongedwongen. Genietend van een mooie ondergaande zon met elkaar. Alle vrienden en familie van dit mooie bruidspaar is afgereisd naar Spanje. De dagen vooraf het huwelijk waren voor een ieder al onvergetelijk, samen eten en genieten. Zonnige hapjes en sappen, zoals het in Spanje behoort. Tapas, wijn en gezelligheid.

Op de dag zelf, vrijdag 16 mei 2014, was ik wel zenuwachtig, deze gezonde spanning heb ik altijd en houdt me scherp. Omdat het vrienden zijn merkte ik dat ik nerveuzer was.

Het strand stond geheel klaar, trouwen op het strand betekent koelboxen mee, een loper gemaakt van schelpen en van die mooie american wedding chairs. Het was een prachtige setting, een blauwe lucht, blauwe zee en een ‘wit’strand. Het was voor mij ook de eerste keer dat ik op mijn teenslippers een huwelijk mocht voltrekken. Trouwen op het strand en teenslippers onder mijn toga, ik krijg een glimlach op mijn gezicht! Deze ceremonie was ‘’one of a kind’’ en dat is wat Thijs en Stacey wilden, de zenuwen waren gelukkig snel verdwenen en de plechtigheid was relaxed en ongedwongen met veel gelach en af en toe een traan! Zoals trouwen hoort te zijn! Na de ceremonie kwamen de flessen Champagne uit de koelboxen tevoorschijn en kwam de toast op het strand. Het vervolg van de dag was genieten, gezamenlijk dineren en borrelen in de buitenlucht.

strand trouwen

Zodra de zon verdwenen was en het eten op, gingen de slippers uit en begon het feest. Op heerlijke zomerse nummers gefeest, het was een onvergetelijke reis. Ben jij ook van plan om te trouwen op het strand en ben je op zoek naar een trouwambtenaar of ceremonieel spreker, neem dan contact op met mij.

Thijs & Stacey, bedankt voor jullie vertrouwen in mij!