Een ceremonieel huwelijk met BABS Con

Het is jullie trouwdag en je trouwt waar je en hoe je het maar wilt! Tegenwoordig kun je (bijna) overal trouwen, buiten midden in het bos of op dat ene idyllische strandje! Met BABS Con kan je op zoek naar een originele invaslshoek voor een nog persoonlijkere ceremonie. Een plek met veel betekenis of waar je een speciale herinnering aan hebt. Met een ceremonieel huwelijk is alles mogelijk.

Ceremonieel huwelijk vs. officieel trouwen

Omdat je niet in elke gemeente officieel kunt trouwen op jullie eigen gekozen locatie, maar omdat jullie wel graag op dit persoonlijke bijzondere plekje willen trouwen!

Kies voor een ceremonieel huwelijk met BABS CON als ceremoniespreker!

Con Bolderman

Je kunt ervoor kiezen (gratis) voor de wet te trouwen in jullie eigen gemeente en op jullie trouwdag ceremonieel. Dit kunnen dus twee verschillende dagen zijn. Een bijkomend financieel voordeel is dat jullie de gemeentelijke leges (kosten voor het maken van de aktes) besparen. De inhoud van jullie persoonlijke ceremonie blijft onveranderd. BABS Con maakt voor jullie de aktes op en het uitwisselen van de ringen kan gewoon plaats vinden.

SAVE SOME MONEY!

De ceremonie is het moment waarop jullie officieel JA tegen elkaar zeggen, dus dat moet natuurlijk wel op een bijzondere manier gebeuren, op een bijzondere plek of dag bijvoorbeeld. Bij een ceremonieel huwelijk kan je bij BABS Con kiezen uit 365 dagen van jullie jaar!
BABS Con als ceremoniespreker, een professionele spreker die van het creeën van een originele ceremonie zijn werk heeft gemaakt. BABS Con is een ceremonieel spreker en trouwambtenaar. Hij kan jullie op een ontspannen, persoonlijke en humoristische wijze trouwen. Hij denkt graag met jullie mee, geef jullie wensen aan en hij vertaalt deze naar een persoonlijk verhaal. Neem vrijblijvend contact op met BABS Con.

Con Bolderman
Con BoldermanTrouwambtenaar

Jullie trouwambtenaar heet Con Bolderman, al sinds 2009 beëdigd als Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS Con) voor de Gemeente Rhenen. Wonend in Arnhem reist hij graag Nederland door als jouw trouwambtenaar. Waar jullie in Nederland ook willen trouwen , alles is mogelijk!

Martijn en ik willen je nogmaals bedanken voor de super leuke ceremonie! Wij zijn erg blij dat jij ons hebt willen trouwen. Iedereen heeft het er nog steeds over! Je hebt het zo leuk en persoonlijk gemaakt, het kon echt niet beter!
Remar & Martijn, Bruidspaar, 24-04-2015
We zijn weer een beetje geland na de prachtige vrijdag in oktober. Graag willen we je nog bedanken voor de mooie, persoonlijke, sprankelende ceremonie. Leuk dat onze kinderen er zo bij betrokken werden. Nogmaals dank, bijzonder dat iemand die je vooraf niet kent zo dichtbij kan komen.....
Gerant & Marika, Bruidspaar, 01-01-2016