BABS Con getrouwd

BABS Con als trouwambtenaar tijdens huwelijk Peter & Esther

Peter en Esther hadden via de fotograaf Bas, mijn naam te horen gekregen en hebben zo met mij contact gezocht om te kijken of ik hun zou kunnen trouwen. En natuurlijk om te kijken of er wel een klik zou zijn tussen BABS Con als trouwambtenaar en het bruidspaar.

Ik naar Peter en Esther en eigenlijk vrij snel werd wel duidelijk dat er een super klik was,  ik was bevoorrecht om hen te mogen trouwen in het gevangenisdorp Veenhuizen. Op een fantastische locatie Hotel Bitter en Zoet en fantastische mensen!

We hoopten buiten te kunnen trouwen bij de lokatie, maar het regende en we moesten dus een beslissing nemen.  Er was een teleurstelling bij een ieder te bespeuren maar de locatie binnen was geweldig en supergaaf, voor een enorm groot open raam zou de ceremonie zijn! En wat voor een ceremonie van 2 super mooie en te gekke mensen.

Na de trouwceremonie werd ik door Peter en Esther uitgenodigd om mee te toasten en dit heb met beide handen aangegrepen. We zijn bevriend geraakt en zien elkaar regelmatig. Wat ben ik blij dat ik: BABS Con als trouwambtenaar onderdeel mocht uitmaken van jullie huwelijksdag.

Vervolgens kreeg ik enige tijd later de volgende e-mail in mijn mailbox met een reactie van dit prachtige bruidspaar. Ik kreeg een glimlach op mijn mond tijdens het lezen en ervaarde deze magische dag nogmaals!

“Laat het los. Tot op dit moment heb je de volledige controle gehad. De taart die je wil eten. De champagne die wordt geschonken. Welke kleding je draagt en wie er straks z’n handtekening mag zetten op de trouwakte. Het lag allemaal in jouw eigen handen. Maar dat is voorbij.

Het komende uur ben je overgeleverd aan deze man en ben je voor even slechts te gast op je eigen bruiloft. En weet je; je zou het niet anders willen! Dit is waarom je hebt gekozen voor hem. Dit is het spectrum waarin Con Bolderman acteert en waarin zijn kwaliteit het best tot zijn recht komt. Hoe eerder je dat beseft, hoe eerder de magie kan beginnen. Jullie magie. “Sit back and enjoy the ride.”

Eén zekerheid heb je wel en die belofte durf ik je te maken: spijt zal je er niet van krijgen. Hij heeft je gasten voor vandaag nooit eerder gezien maar je zou zweren dat hij al jaren in de familie bivakkeert. Hij weet wie iedereen is. Waar ze zitten. Bij wie ze horen en waar ze jou van kennen. De grote Con Bolderman Show waarin je bent beland is moeilijk te omschrijven. En hoe zou dat ook kunnen?  Want Con heeft dit voor jullie persoonlijk geschreven. Als ik een poging zou moeten wagen dan zou ik je vertellen dat dit zo’n schouwburg optreden is welke je je vrienden aan zou raden. Alleen spelen jullie nu zelf de hoofdrol, midden op het podium. Jouw gasten zijn het publiek maar let op; deze waarnemers staan niet slechts ongebruikt langs de zijlijn. En de cabaretier die aan het woord is lijkt steeds minder op een trouwambtenaar en steeds meer op die vriend waarvan je blij bent dat hij er bij is. Geen standaard Abc’tjes. Geen ‘Hij vindt leuk aan haar en zij vindt leuk aan hem’ voordrachten. Nee, geen saaie praatjes of onpersoonlijke formaliteit. Con maakt er een feestje van en zonder dat je het weet krijg je precies wat je wil. Jullie trouwdag draait om jullie en deze trouwambtenaar is misschien wel het leukste cadeau dat jullie jezelf kunnen schenken. Proost!”

Nogmaals dank dat ik BABS Con als trouwambtenaar onderdeel mocht uitmaken van de bruiloft van Peter & Esther. Liefs Con.